Parks.it Homepage

Parco Naturale Regionale della Lessinia

www.lessiniapark.it
Interactive Map
Mostratevi online ai lettori di Parks.it

Soppressa

Soppressa
Soppressa
PAT - Traditional Agri-Foodstuffs


A salami from Venetia par excellence, it is largely produced also in Lessinia. Soppressa is a product linked to poor cooking that, according to the local tradition, is eaten with bread and polenta.
It is obtained by coarsely mincing the best pork meat flavored with salt, pepper, garlic, and then packed into the bowels. It must mature in the cellar for several months.

The Producers
Marchio del Parco Naturale Regionale della Lessinia Macelleria Gelio Flavio - Carni della Lessinia
Butcher's Shops - Cerro Veronese (VR)
Marchio del Parco Naturale Regionale della Lessinia Az. Agricola Piccoli - Alla Moscarola
Agricultural Holdings - Erbezzo (VR)
Marchio del Parco Naturale Regionale della Lessinia Alimentari macelleria di Ronconi Mirco e C. S.n.c.
Others - S.Anna d'Alfaedo (VR)
Marchio del Parco Naturale Regionale della Lessinia Salumi e formaggi di Gaspari Enza
Others - Roverè Veronese (VR)
Marchio del Parco Naturale Regionale della Lessinia Locanda Viaverde Lessinia
Others - Velo Veronese (VR)

share-stampashare-mailQR Codeshare-facebookshare-twitter
© 2021 - Parco Naturale Regionale della Lessinia